Algemeen

Elektronische dienstverlening is voor Wolsa Travel vanwege de snelheid , de kosten, het verzenden van gedetailleerde reisschema's, het verzenden van E-tickets  en het gemak heel belangrijk. De (potentiŽle) reiziger dient ons wel toestemming te geven dat wij onze dienstverlening via het internet voeren. Het versturen van informatie op papier naar het adres van de (potentiŽle) reiziger blijft uiteraard mogelijk. De (potentiŽle) reiziger kan ons voor allerlei reiszaken per email bereiken. Het klantbelang staat bij ons op de eerste plaats. Wolsa Travel is  bij de Kamer van Koophandel te Leiden
ingeschreven onder het inschrijvingsnummer 28029193 . De ondernemer is in het bezit van de vakdiploma's SEPR 1 (19 oktober 1992), SEPR 2 (2 december 1994), SEPR 3 (18 januari 2002), het diploma Reisbegeleiding Buitenland (26 juni 1996) en het Hotel Sales Specialist Certificaat (30 januari 2006).

Uw privacy

Indien u een email  naar ons stuurt, zullen wij uw email in principe binnen 2 werkdagen beantwoorden. Wij bewaren uw emails alleen als we denken ze nodig te hebben bij verdere correspondenties of indien wij op uw verzoek vliegtarieven of reisbestemmingen dienen te onderzoeken of te bewaken. Het toezenden van periodieke mailings geschiedt uitsluitend indien u ons daartoe schriftelijk/digitaal opdracht heeft gegeven. Ook zullen wij op uw verzoek direct het automatisch toezenden van de mailings beŽindigen. U ontvangt van ons een laatste email ter bevestiging van deze beŽindiging.
In het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens zullen wij uw persoonsgegevens en uw emailadres nooit aan derden geven of archiveren. Wolsa Travel plaats geen cookies op uw computer.

Links naar sites van derden

Deze site bevat enige links naar websites van derden. Dergelijke koppelingen worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Wolsa Travel heeft geen enkele zeggenschap over websites van derden, en draagt dan ook geen verantwoordelijkheid voor de links en de inhoud van de bedoelde websites. Het feit dat Wolsa Travel links naar sites van derden opneemt, wil op geen enkele wijze zeggen dat Wolsa Travel achter de inhoud van de bedoelde websites staat.

Links naar www.wolsatravel.com

Het is toegestaan op andere websites links op te nemen naar de website www.wolsatravel.com. 
Hieronder valt niet  "deep-linking
". Deep-linking is het opnemen van links op de eigen website die naar specifieke artikelen of pagina's verwijzen. Het is dus op geen enkele wijze toegestaan om pagina's van Wolsa Travel in andere websites op te nemen door middel van frames of enige andere techniek waarbij de "Look & Feel" van Wolsatravel.com wordt aangetast.

Reserveringen

Bij de verstrekking van de offerte doch uiterlijk vůůr de definitieve reservering krijgt u van ons de Algemene Voorwaarden, de voorwaarden van het betreffende tarief, de Voorwaarden Vliegticket Garantie (VVG) en de verzekeringskaart indien de reis bij ons is geboekt.